زمرد بافق لوگو
تصویر جدا کننده
تصویر جدا کننده

کارخانه کاشی و سرامیک زمرد بافق در سال 1392 بعد از حدود دو سال تعطیلی مجددا فعالیت خود را آغاز نمود. 90 درصد سهام این کارخانه در اختیار افراد غیر بومی و 10 درصد سهام آند در اختیار مردم بومی شهرستان بافق بود. در زمان راه اندازی مجدد این کارخانه، ظرفیت تولید آن 8 تا 10 هزار متر مربع در روز بود.

کاشی و سرامیک زمرد بافق محصولات خود را در سایزهای 60×30 و 50×50 تولید می کند. در تصاویر زیر می توانید با نمونه هایی از محصولات آن آشنا شوید.

تصویر جدا کننده

محصولات کاشی و سرامیک زمرد در یک نگاه

تصویر جدا کننده

[su_spacer size=”4″]

ویدئوهای مرتبط

تصویر جدا کننده

اطلاعات کاشی و سرامیک زمرد

تصویر جدا کننده
تصویر جدا کننده

مشخصات فنی و بسته بندی

تصویر جدا کننده

برای آشنایی بیشتر با دیگر شرکت های معتبر تولید کاشی و سرامیک می توانید به صفحه معرفی شرکت ها یا صفحه اینستاگرام بازرگانی کاشی و سرامیک ترنج مراجعه کنید. همچنین برای دریافت لیست قیمت محصولات سایر کارخانه های تولید کننده کاشی و سرامیک، می توانید به صفحه لیست قیمت شرکت های کاشی و سرامیک مراجعه کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۵ رای